Hacılar İlkokulu
HACILAR MAH. AFACANLI SK. HACILAR ILK VE ORTA OKULU BLOK NO: 24 ONİKİŞUBAT / KAHRAMANMARAŞ
OKUL MÜDÜRÜ 0507 728 05 54

VİZYON

Bilim ve teknolojideki gelişmeleri kullanarak Öğrencileri, araştıran, inceleyen ve sorgulayan bireyler olarak yetiştirmek.Ülkesine ve milletine faydalı olacak şekilde bir üst öğrenimle birlikte hayata hazırlamak.

MİSYON

Hacılar İlkokulu olarak öğrencilerini; sorumluluk sahibi, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin ilerisine taşıyacak bireyler olarak yetiştirmek.

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM ilkokul kısmı birleştirilmiş sınıflıdır.

NORMAL ÖĞRETİM ilkokul kısmı birleştirilmiş sınıflıdır.

iNGİLİZCE

KALORİFER

Servis Bilgisi

ÖĞRETMENLERİMİZ KÖYDE İKAMET ETMEKTEDİR.ÖĞRETMENLER İÇİN SADECE CUMA GÜNÜ GİDİP PAZAR GÜNÜ DÖNEN ÖĞRETMEN SERVİSİ VARDIR.

İLE VE İLÇEYE 54 KM

Yerleşim Yeri Bilgisi

ESKİDEN HACILAR KÖYÜ OLAN MAHALLEMİZ KAHRAMANMARAŞ´IN BÜYÜKŞEHİR OLMASI İLE HACILAR MAHALLESİ OLMUŞTUR.ONİKİŞUBAT İLÇESİNE BAĞLIDIR.DAĞLIK VE ENGEBELİ BİR YAPISI VARDIR.

ÇEVRE OKULLAR ARASI BİLGİ YARIŞMA DÜZENLENMEKTEDİR.